Over ons

Smartsoft is een modern technologiebedrijf dat gericht is op besparing van ICT kosten en verbetering van de bedrijfsvoering op elk niveau. Daarvoor is een volledig nieuw cloud-gebaseerd software platform ontwikkeld voor de totale informatie- en communicatievoorziening van bedrijven (ERP). De ervaring die in het verleden is opgebouwd is, samen met de technologische ontwikkelingen van de laatste jaren, de belangrijke factor die geleid heeft tot het bouwen van een platform met de juiste functionaliteiten. In een vernuftig denkraam wordt snelle en slimme software ontwikkeld op basis van technologische innovatie die leidt tot meer efficiency van alle bedrijfs- en logistieke processen. Dit heeft geresulteerd in een geheel nieuw concept gericht op verbetering van de kwaliteit en de aansturing van bedrijfsprocessen voor zowel handels- als productiebedrijven.

De Smartsoft ERP software zorgt voor directe procesverbetering in communicatie, planning, productie en logistiek. Hierbij is het principe digitale aansturing zonder papier, gebruikmakend van smartphone, tablet of PC, zoveel mogelijk rekening houden met de interface van productiemachines en snelle en doelmatige informatie en communicatie voor alle medewerkers, volgens het motto:

 ‘Overal op ieder apparaat’ en ‘Informatie binnen handbereik’.

Onze missie is om met de nieuwste (cloud-) technologie voor de klant niet alleen besparingen op ICT kosten te realiseren, maar ook de controle en het management van bedrijfsprocessen te verbeteren. Dit is wat we bedoelen met duurzaamheid in rendement en verbetering op elk niveau van de bedrijfsvoering!