Over ons

Smartsoft is een modern technologiebedrijf dat gericht is op besparing van ICT kosten en verbetering van de bedrijfsvoering op elk niveau van de organisatie. Daarvoor is een volledig nieuw cloud-gebaseerd software platform ontwikkeld voor de totale informatie- en communicatievoorziening van bedrijven (ERP). De ervaring die in het verleden is opgebouwd, is, samen met de technologische ontwikkelingen van de laatste jaren, de belangrijke factor die geleid heeft tot het bouwen van een platform met de juiste functionaliteiten. In een krachtig framework wordt snelle en slimme software ontwikkeld op basis van technologische innovatie die leidt tot meer efficiency van alle bedrijfs- en logistieke processen. Dit heeft geresulteerd in een geheel nieuw concept dat gericht is op de verbetering van de kwaliteit en de aansturing van bedrijfsprocessen voor zowel handels- als productiebedrijven.

De Smartsoft ERP software zorgt voor een directe procesverbetering in communicatie, planning, productie en logistiek. Hierbij is het principe digitale aansturing zonder papier, door gebruik te maken van smartphone, tablet of PC. Het resultaat is een snelle en doelmatige informatie- en communicatievoorziening voor alle medewerkers, volgens het motto:

 ‘Informatie binnen handbereik, overal en op ieder apparaat’.

Onze missie is om met de nieuwste (cloud-) technologie voor de klant niet alleen besparingen op ICT kosten te realiseren, maar ook de controle en het management van bedrijfsprocessen te verbeteren, met als doel duurzaamheid in rendement en verbetering op elk niveau van de bedrijfsvoering!